ΠΑΕ: Αποχαιρέτισε τον Ντάιγκο

Θέμα ημερών είναι πλέον το διαζύγιο του Ηρακλή με τον Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο …

Ηρακλής

Θέμα ημερών είναι πλέον το διαζύγιο του Ηρακλή με τον Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός στην μέση.


Κατά τη διάρκεια της σημερινής (16/12) συνέντευξης τύπου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε ότι… “Σε μία-δύο ημέρες θα λυθεί το συμβόλαιο του Ντάιγκο. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ένα εξαιρετικό παιδί και του εύχομαι το συντομότερο δυνατό να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο”.


Μόλις λίγο αργότερα, μέσα από το σημερινό (16/12) δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο επίσημος Ηρακλής αποχαιρέτισε τον Ιάπωνα, με το εξής κείμενο:


“Τυπικές διαδικασίες απομένουν, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία με τον Daigo Kobayashi, λόγω της δυσμενούς εξέλιξης της υγείας του ποδοσφαιριστή, γεγονός πολύ δυσάρεστο για την ομάδα, η οποία προσδοκούσε την επέκταση συνεργασίας με τον Ιάπωνα μέσο. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τον Daigo για την προσφορά του στην ομάδα και για την γενικότερη ευπρεπή και επαγγελματική παρουσία του στα πράγματα της ομάδας, όλο αυτό το διάστημα, του εύχεται απόλυτη επιτυχία στην επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί στην πατρίδα του, καθώς και να επιστρέψει στα γήπεδα υγιής και ακμαίος. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θεωρεί ότι έχει αποκτήσει έναν εξαιρετικό φίλο στην μακρινή Ιαπωνία…”.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top