Ο Αντερσον, η Κύπρος και η προσοχή γενικώς

Η ανάγκη για μεταγραφές είναι επιβεβλημένη. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι προσεκτικές και ουσιαστικές γιατί ο Ηρακλής έχει άμεση ανάγκη τη βοήθεια των παικτών …

Ηρακλής

Η ανάγκη για μεταγραφές είναι επιβεβλημένη. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι προσεκτικές και ουσιαστικές γιατί ο Ηρακλής έχει άμεση ανάγκη τη βοήθεια των παικτών που θα έρθουν. Το ενδιαφέρον για τον Αντερσον είναι δεδομένο, χρειάζεται όμως η περίπτωση αυτή (όπως και όλες) να περάσει από κόσκινο για να είναι βέβαιος ο Ηρακλής το τι παίκτη παίρνει.

Με αφορμή το ότι ο Αντερσον ήταν τόσες μέρες στην Κύπρο καθώς υπήρχε το ενδιαφέρον από την ΑΕ Λεμεσού παραθέτουμε ρεπορτάζ που αναρτήθηκε (16/12) στην ιστοσελίδα της Sigmalive. “Ο Βραζιλιάνος Άντερσον Σίλβα δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα της ΑΕΛ. Ο 28χρόνος μέσος μπορεί να πέρασε με επιτυχία την Τρίτη τις ιατρικές εξετάσεις, δεν τα κατάφερε χθες στα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, πράγμα λογικό, αφού έχει να αγωνιστεί από τον Απρίλιο, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να αποφασίσει να μην προχωρήσει σε υπογραφή συμβολαίου μαζί του. Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζέρ του είχαν πει στη διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας ότι ακολούθησε προετοιμασία το καλοκαίρι, ενώ έκανε ατομικά προπόνηση, πράγμα που όπως φάνηκε δεν είναι αλήθεια, αφού δύσκολα θα ήταν σε θέση να βοηθήσει την ΑΕΛ την τρέχουσα περίοδο. Έτσι η ομάδα της Λεμεσού στρέφει αλλού τις βλέψεις της όσον αφορά την ενίσχυσή της. Μάλιστα, μετά το παράδειγμα του Άντερσον, στην ΑΕΛ για να μην την «πατήσουν» θέλουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο και τους γνωρίζουν καλά. Εξελίξεις αναμένονται από εβδομάδας, και αφού πρώτα η ΑΕΛ ολοκληρώσει τις αωνιστικές της υποχρεώσεις μέσα στο 2010″.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι στην Κύπρο είναι συγκεκριμένος ο αριθμός των μεταγραφών που μπορεί να κάνει μία ομάδα τον Ιανουάριο. Οι πληροφορίες λένε ότι η ΑΕ Λεμεσού δεν τον υπολόγιζε για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και ότι επισήμως θα τον χρησιμοποιούσε από τον Φεβρουάριο (μπορούσε να το κάνει αφού θα τον έπαιρνε ως ελεύθερο παίκτη) ώστε να του έδινε τοι περιθώριο να προετοιμαστεί και τον Ιανουάριο. Ακόμη κι έτσι, δεν τον πήρε.

Αυτά λένε από την Κύπρο. Σε κάθε μεταγραφή πάντως μπορεί να υπολογίζει κάποιος διάφορα. Οπως ότι μπορεί μία ομάδα να μην τα βρίσκει με τον παίκτη στο οικονομικό και να βγάζει προς τα έξω άλλα. Οπως επίσης ότι υπάρχουν παίκτες που παρά τον βαθμό ανετοιμότητάς τους μπήκαν και έπαιξαν. Οπως και να έχει όμως, όλα αυτά που υπάρχουν και έχουν σημειωθεί από την Κύπρο είναι στοιχεία που ο Ηρακλής θα πρέπει να τα προσμετρήσει, να τα τσεκάρει. Οπως πρέπει να κάνει σε κάθε μεταγραφή.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top