Οι ομογενείς, τα «αδέρφια» της Μάιντζ και η αποθέωση (video)

Συγκινητικές στιγμές έζησε η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή στο γήπεδο του Βιεσμπάντεν, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας κόντρα στην τοπική ομάδα. Περίπου 600 …

Ηρακλής


Συγκινητικές στιγμές έζησε η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή στο γήπεδο του Βιεσμπάντεν, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας κόντρα στην τοπική ομάδα.

Περίπου 600 ομογενείς, με ελληνικές σημαίες στα χέρια τους έδωσαν το «παρών» υποστηρίζοντας τον Ηρακλή, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα μία γυναίκα κατέβηκε από την κερκίδα και έδωσε στον Κώστα Παπαδόπουλο, συνεργάτη του Θανάση Στράντζαλη, μία εικόνα της Παναγίας.

Την παράσταση «έκλεψαν» οι οπαδοί της Μάιντζ, οι οποίοι εμφανίστηκαν με μπλουζάκια του Ηρακλή στο γήπεδο και μία σημαία του συνδέσμου ΑΠΑΤΣΗ. Θυμίζουμε πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί έχουν αδερφοποιηθεί με τα μέλη του συνδέσμου του Ηρακλή και δεν έχασαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Βιεσμπάντεν και να υποστηρίξουν την γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Χαρακτηριστικές για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν οι δηλώσεις του Θανάση Στράντζαλη: «Τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχουμε ξαναζήσει. Ήταν πραγματικά ένα show. Φύγαμε γεμάτοι και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για τις αθλήτριες και όλη την αποστολή. Ήταν φοβερή η υποδοχή από τους Έλληνες της περιοχής, ήταν καταπληκτική εμπειρία».

Όσον αφορά την Σαββατιάτικη (18/12, 18.00) αναμέτρηση με τον Ηρακλή Κηφισιάς στην Αθήνα, ο Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε:
«Για μας είναι τελικός. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε, ώστε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την πρώτη εξάδα. Ο αντίπαλος είναι μία νεανική ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Πιο πολύ μας ενδιαφέρει βέβαια το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς».

Μέσω αυτού του παρακάτω λινκ (http://www.wiesbadener-kurier.de/sport/lokalsport/volleyball/9747634.htm) θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και σχετικό βίντεο από την αναμέτρηση του Βιεσμπάντεν. Κατά την διάρκεια αυτού, θα προσέξετε τους οπαδούς της Μάιντζ αλλά και τους ομογενείς με τις ελληνικές σημαίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top