Με αποφασιστικότητα στο Παλέ

Την Παρασκευή (17/12) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ηρακλή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής με τους παίκτες των …

Ηρακλής

Την Παρασκευή (17/12) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ηρακλή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής με τους παίκτες των κυανόλευκων να προσδοκούν σε μια νέα αρχή.

Ένας ούτως ή αλλιώς δύσκολος αγώνας για τους κυανόλευκους που κουβαλούν το «βάρος» των πέντε συνεχόμενων ηττών με τελευταία αυτή απέναντι στο Μαρούσι. Ο Ντάρκο Ρούσο προσπαθεί από την αρχή της εβδομάδας να αναστρέψει το κλίμα στην ομάδα και εκτός από τις εντατικές προπονήσεις προσπάθησε μέσα από αρκετές συζητήσεις να «ξυπνήσει» τον εγωισμό των παικτών του. Πέρα από τον Τερέλ Έβερετ που δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, από τις τελευταίες προπονήσεις απουσίασε και ο Γιάννης Δεμερτζής λόγω ενοχλήσεων στο πόδι και σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.

«Να είμαστε προσεκτικοί»

Στην τοποθέτησή του για τα σαββατιάτικο αγώνα στο Αλεξάνδρειο, ο προπονητής του Ηρακλή στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υποστήριξε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να δείξουμε την ίδια αμυντική λειτουργία με αυτή που είχαμε στον αγώνα με τον Μαρούσι και να ελέγξουμε τον ρυθμό, ώστε το σκορ να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Τις δυο τελευταίες ημέρες αντιμετωπίσαμε ένα μικρό πρόβλημα με τον Δεμερτζή ο οποίος δεν προπονήθηκε, αλλά θα τον έχουμε για τον αγώνα με τον Άρη. Το θετικό είναι ότι και ο Τζάζβιν έχει συμπληρώσει μια εβδομάδα προπονήσεων με την ομάδα και είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του παιχνιδιού».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top