«Θέλουμε άμεσα μια νίκη»

Την πίστη του ότι ο Ηρακλής μπορεί να πάρει το διπλό στο Αλεξάνδρειο, εξέφρασε ο Βασίλης Αγγελακόπουλος. Ο Θεσσαλός φόργουορντ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα …

Ηρακλής

Την πίστη του ότι ο Ηρακλής μπορεί να πάρει το διπλό στο Αλεξάνδρειο, εξέφρασε ο Βασίλης Αγγελακόπουλος. Ο Θεσσαλός φόργουορντ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (esake.gr) αναφέρθηκε σε αυτή την αναμέτρηση, και τόνισε:

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ανεξάρτητα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες, είναι ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Προερχόμαστε από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και χρειαζόμαστε άμεσα μια νίκη που θα μας βοηθήσει. Αυτό το οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε απέναντι στον Άρη, είναι να είμαστε κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ώστε στα τελευταία λεπτά του να κυνηγήσουμε τη νίκη. Εδώ και μια εβδομάδα κάνουμε προπονήσεις με τη συμμετοχή του Τζάζβιν, ο οποίος είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει στο αυριανό παιχνίδι αλλά και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top