Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος από τη συνεχιζόμενη αρνητική αγωνιστική απόδοση του Ηρακλή, τοποθετούμενος στην BLUEARENA για τα όσα είδε στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος από τη συνεχιζόμενη αρνητική αγωνιστική απόδοση του Ηρακλή, τοποθετούμενος στην BLUEARENA για τα όσα είδε στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο 36χρονος τεχνικός σημείωσε:


«Αρχικά να δηλώσω την απογοήτευσή μου για το γεγονός ότι η ομάδα εξακολουθεί να εμφανίζει απόλυτη έλλειψη αγωνιστικού πάθους, θέλησης και δυναμισμού, και μάλιστα το εμφάνισε και σε μια έδρα, όπως αυτή, που αγωνίστηκε το Σάββατο. Παράλληλα, εξακολουθεί στη συμπεριφορά της ομάδας να διαπιστώνουμε την αντίφαση μεταξύ μέρας και νύχτας. Η ανασταλτική συμπεριφορά είναι η μέρα και η επιθετική έκφραση η νύχτα. Αμυντικά έχει λύσεις, δεν δέχθηκε γκολ από οργανωμένη επίθεση, αλλά από μακρινό σουτ, ενώ επιθετικά είναι – κυριολεκτικά – ανύπαρκτη.


Μάλιστα, στον ανασταλτικό τομέα, ο προπονητής της ομάδας ήταν ιδιαιτέρως μελετημένος, καθώς περιόρισε την δραστηριότητα του αντιπάλου από τις πτέρυγες, ενώ η σύγκλιση του Σαλπιγγίδη στον κεντρικό άξονα διευκόλυνε σημαντικά τις επιδιώξεις του Ηρακλή, ανακουφίζοντας τον Λίμα, ο οποίος έχει προβλήματα στην αντιμετώπιση ενός γρήγορου παίκτη στην πτέρυγα.


Η αντικατάσταση του Καρλίνιος, που ήταν εκτός παιχνιδιού, ήταν επιβεβλημένη και, αυτήν τη φορά, ο Παπαστεριανός φάνηκε πιο έτοιμος και δραστήριος. Ωστόσο η προσθήκη του δεν αρκούσε, από τη στιγμή κατά την οποία ο Γιάκομπ στην κορυφή και ο Σίσιτς, πάνω στη γραμμή, ήταν εξαφανισμένοι και ο Σολτάνι με τον Μάρα στα ρηχά νερά. Μιλάμε για ανυπαρξία της τετράδας κρούσης, η οποία δεν ακουμπά μπάλα.


Δύο είναι οι επιλογές, τις οποίες έχει να διαχειριστεί – κατά την προσωπική εκτίμησή μου – ο Μαρίνος Ουζουνίδης: είτε να επιλέξει, αυτό, το οποίο υποστηρίζω σταθερά επί τόσες εβδομάδες, δηλαδή το ελαφρύ σχήμα, χωρίς τον Γιάκομπ ή τον Βέλλιο στην κορυφή, είτε να πάει σε ένα σχήμα με γεμάτο κέντρο και σέντερ φορ. Δηλαδή να αγωνιστεί με δύο κλασικούς αμυντικούς μέσους και τον Γκαρσία μπροστά τους σε αποκλειστικά δημιουργικό ρόλο. Ας ελπίσουμε, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ να εμφανίσουμε βελτίωση επιθετικά, ώστε να πάρουμε το παιχνίδι, κάτι το οποίο το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη, βαθμολογικά και ψυχολογικά», σχολίασε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top