Η Guardian αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Άστον Βίλα για τον Απόστολο Βέλλιο

Η Guardian που φημίζεται για την αξιοπιστία της, αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Άστον Βίλα για τον Απόστολο Βέλλιο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική της …

Ηρακλής

Η Guardian που φημίζεται για την αξιοπιστία της, αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Άστον Βίλα για τον Απόστολο Βέλλιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο τεχνικός της Βίλα, Ζεράρ Ουγιέ, αναζητεί ομάδα για να παραχωρήσει τον Στέφεν Άιρλαντ και σκοπεύει να διαθέσει έξι εκατομμύρια λίρες στην Χόφενχαιμ για τον Ντεμπά Μπα και δύο εκατομμύρια λίρες (περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ) στον Ηρακλή για τον Απόστολο Βέλλιο!

Από τα γραφεία της Μίκρας υποστηρίζουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση για τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος θα συναντηθεί με την διοίκηση για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Δεν αποκλείουν πάντως το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο εντός των προσεχών ημερών.

Δεδομένο πάντως είναι το ενδιαφέρον και από συλλόγους της Ιταλίας για τον Βέλλιο, ο οποίος έχει μπει στο μπλοκάκι ατζέντηδων του εξωτερικού, από τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με την εθνική νέων.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top