Τέσσερις ο Παπαστεριανός, επτά ο Γιάκομπ

Μέσα στο δυσάρεστο περιβάλλον, που διαμορφώνουν τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, έρχονται να προστεθούν και προβλήματα τιμωριών. Η κίτρινη κάρτα, που αντίκρισε στην Τούμπα ο Βικτοράς Γιάκομπ είναι …

Ηρακλής

Μέσα στο δυσάρεστο περιβάλλον, που διαμορφώνουν τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, έρχονται να προστεθούν και προβλήματα τιμωριών. Η κίτρινη κάρτα, που αντίκρισε στην Τούμπα ο Βικτοράς Γιάκομπ είναι η έβδομη και τιμωρείται με ποινή δύο αγωνιστικών, ενώ εκείνη, που αντίκρισε ο Μανώλης Παπαστεριανός είναι η τέταρτη και θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Αύριο, Δευτέρα 13/12, μετά από σχετική απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο Ηρακλής θα δηλώσει στη Super League σε ποιους αγώνες θα εκτίσουν τις ποινές τους οι δύο ποδοσφαιριστές του.


Μετά τον αγώνα της Τούμπας, το ποδοσφαιρικό τμήμα για τη σημερινή (12/12) μέρα είναι σε ρεπό και (σίγουρα) σε φάση περισυλλογής, μετά το κακό αποτέλεσμα στο τοπικό ντέρμπι. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας έχει και αυτή το χαρακτήρα του ντέρμπι, καθώς το κλείσιμο του πρώτου γύρου τη βρίσκει αντιμέτωπη της ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο, την Κυριακή 19/12, στις 17:15. Η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα αρχίσει από αύριο, Δευτέρα 13/12, με απογευματινή (16:00) προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top