Συγχαρητήρια από Χάβο

Ο Μάκης Χάβος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και ειδικά στον Βιτόλο, που έπαιξε αν και ανέτοιμος, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με …

Διάφορα

Ο Μάκης Χάβος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και ειδικά στον Βιτόλο, που έπαιξε αν και ανέτοιμος, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοσή μας, αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εμφάνισή τους», τόνισε στη λιτή αρχική του τοποθέτηση.

Για το ότι χρησιμοποίησε δύο επιθετικούς και όχι το 4-2-3-1: «Ο σχηματισμός επιλέγεται με βάση τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας και τον αντίπαλο».

Για τη συμμετοχή του Βιτόλο παρά τον τραυματισμό του: «Έκανα μία συζήτηση με τον παίκτη μου έδωσε το ΟΚ για να τον χρησιμοποιήσω και είναι άξιος συγχαρητηρίων».

Για τον αγώνα με τη Ντιναμό: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είναι πρόκληση για όλους και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε και εκεί καλά».

Για τους τραυματισμούς των Ίβιτς και Λίνο: «Για τον Ίβιτς δεν ξέρω ακόμη να σας πω. Θα δούμε αύριο και την Δευτέρα. Ο Λίνο επανήλθε και έκανε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα αποκτήσει και τον ρυθμό που πρέπει να έχει».

Για την εμφάνιση του Αθανασιάδη και αν αισθάνεται δικαιωμένος: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Ξέρω τι παίκτης είναι ο Κλάους. Δουλεύει πολύ. Άξιζε την ευκαιρία που πήρε και πολλά μπράβο του γιατί ήταν πολύ καλός».

Για την χρησιμοποίηση του Χαλκιά αντί του Κρέσιτς: «Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για διεθνή τερματοφύλακα. Αυτή ήταν η επιλογή μου. Θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει. Δεν έχω παράπονο από τον Κρέσιτς, έχουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες».

Για τις «προκλήσεις» των ανθρώπων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Το μόνο που θέλω να τους πω είναι ότι θα τα πούμε την Τετάρτη».

Για τους Σαβίνι και Σνάουτσνερ: «Όσοι είναι στη διάθεση της ομάδας μας παίρνουν τις ευκαιρίες που μπορούν να πάρουν. Όσοι παίκτες υπάρχουν στο ρόστερ, πρέπει να υπολογίζονται κανονικά».

Σχετικά Άρθρα

Λατινοπούλου: “Επικίνδυνες και παλαιοκομματικές οι πρακτικές Ζαγοράκη”

Ποδόσφαιρο

Back to Top