Ρούσο: “Δεν υπολογίζω στον Εβερετ”

Απογοητευμένος ήταν ο Ντάρκο Ρούσο μετά το τέλος του αγώνα και στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε: «Είναι το δεύτερο ματς στη σειρά που δεν μπορούμε να …

Ηρακλής

Απογοητευμένος ήταν ο Ντάρκο Ρούσο μετά το τέλος του αγώνα και στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε:

«Είναι το δεύτερο ματς στη σειρά που δεν μπορούμε να σκοράρουμε, ούτε μέσα ούτε έξω από τη ρακέτα, ούτε με βολές. Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου γιατί έδωσαν το 100% ειδικά στην άμυνα,. Αλλά προφανώς δεν έχουμε την ποιότητα ίσως τη σκέψη για το σουτ. Είχαμε πολλές κακές ημέρες το τελευταίο διάστημα, οι παίκτες έχουν άγχος, δεν μπορούσαν να σκοράρουν και δεν μπορούμε να σκεφτούμε ώστε να διαλέξουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Είχαμε δύο περιπτώσεις να περάσουμε μπροστά, αλλά χάσαμε τους αιφνιδιασμούς”.

Για τις αλλαγές στο ρόστερ, τόνισε: “Θα φέρουμε ένα παίκτη ακόμη για την περιφέρεια. Ο Τζάζβιν δεν ήταν σε θέση να παίξει περισσότερο αφού ήρθε χθες κι έκανε μια προπόνηση”.

Όσο για τη βοήθεια από τους ξένους παίκτες, σχολίασε: “Ο Μπόουλντιν γύρισε από τον τραυματισμό μόλις πριν από μερικές ημέρες. Είναι καλός παίκτης και τον πιστεύουμε. Ο Έβερετ δεν είναι πια στην ομάδα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top