“Θέλουμε ενίσχυση”

O Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε και πάλι για την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας. «Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι η μη σταθερότητα κάποιων παικτών. Εχουμε ήδη εντοπίσει που …

Ηρακλής

O Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε και πάλι για την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας.

«Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι η μη σταθερότητα κάποιων παικτών. Εχουμε ήδη εντοπίσει που πρέπει να ενισχυθούμε. Υπάρχει θέληση από τους παίκτες, αλλά είναι φανερό ότι υπάρχει πρόβλημα στις συνεργασίες μεταξύ των παικτών που αγωνίζονται μπροστά και ελπίζουμε ότι με τις προσθήκες που θα κάνουμε θα μας προσδώσουν ποιότητα, αλλά και την ευχέρεια στο επιθετικό κομμάτι», είπε ο προπονητής του Ηρακλή και συμπλήρωσε.

«Οι παίκτες είχαν διάθεση, αλλά απαιτούνται κι άλλα πράγματα. Μεγαλύτερη συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, ηρεμία κυρίως επιθετικά. 2-3 παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να είμαστε μεν στο τερέν του αντιπάλου, αλλά δίχως να δημιουργούμε φάσεις. Είναι απαραίτητο να δημιουργείς, όταν θέλεις να πάρεις αποτέλεσμα. Δεν φθάνει μόνο η καλή αμυντική λειτουργία. Είναι χαρακτηριστικές οι φάσεις όπου βγαίναμε τέσσερις απέναντι σε τρεις και είχαμε κακές επιλογές. Θα ενισχυθούμε κι ελπίζω ότι έτσι θα πάνε όλα καλά».

Ο προπονητής του Ηρακλή παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι «κάναμε πολλά αβίαστα λάθη – και το κάνουμε συχνά – στα πρώτα λεπτά. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0 και θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ, αφού είχε δύο ακόμη ευκαιρίες. Εμείς απειλήσαμε με τον Μάρα, αλλά όπως και να’ χει ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, γίναμε πιο πιεστικοί, αλλά δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο. Δεν έχω παράπονο από την διάθεση και την θέληση των παικτών, αλλά είναι σαφές ότι χρειαζόμαστε κι άλλα πράγματα».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top