Πανστρατιά για τη νίκη – 10 ευρώ γενική είσοδος

Τι κι αν απομένει ενάμιση γύρος πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος… Η αυριανή (11/12-17:00) αναμέτρηση του Ηρακλή με το Μαρούσι αποτελεί ένα πρόωρο τελικό, όπου …

Ηρακλής

Τι κι αν απομένει ενάμιση γύρος πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος… Η αυριανή (11/12-17:00) αναμέτρηση του Ηρακλή με το Μαρούσι αποτελεί ένα πρόωρο τελικό, όπου η νίκη και μόνο αυτή θα προσφέρει ικανοποίηση στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Οι τέσσερις διαδοχικές ήττες του Ηρακλή έχουν αφήσει την ομάδα αρκετά πίσω και το προσεχές παιχνίδι προσφέρει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ψυχολογική και βαθμολογική ανάταση. Αυτό το αναγνωρίζουν παίκτες και προπονητές που είχαν ρίξει το βάρος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πριν ακόμη από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Στο αυριανό παιχνίδι η κλισέ-φράση «η νίκη είναι μονόδρομος», βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της.

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Ο κόσμος του Ηρακλή καλείται να βοηθήσει και αυτός τους παίκτες του Ντάρκο Ρούσο ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τον παλμό και τη δύναμή τους από την εξέδρα, θα είναι ο έκτος παίκτης, αυτός που θα κάνει και τη διαφορά… Για την κρίσιμη και σημαντική αυτή αναμέτρηση, η διοίκηση της ΚΑΕ όρισε γενική είσοδο με την τιμή του εισιτηρίου να κοστίζει 10 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top