Ηρθε ο Τζάζβιν και ρίχνεται στη μάχη

Με μερικές ημέρες καθυστέρηση, ο Ερμίν Τζάζβιν έφτασε στη Θεσσαλονίκη και σε λίγη ώρα θα προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες και υπό τις οδηγίες …

Ηρακλής

Με μερικές ημέρες καθυστέρηση, ο Ερμίν Τζάζβιν έφτασε στη Θεσσαλονίκη και σε λίγη ώρα θα προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες και υπό τις οδηγίες του Ντάρκο Ρούσο.

Ο Βόσνιος σέντερ ξεκουράστηκε για μερικές ώρες μετά το κοπιαστικό ταξίδι, αλλά ανυπομονεί να ντεμπουτάρει. Και ο πρώτος του αγώνας με τη φανέλα του Ηρακλή θα είναι σε μια σημαντική αναμέτρηση, αυτή με το Μαρούσι (Σάββατο – 17:00) και μάλιστα αναμένεται να έχει αρκετή δουλειά απέναντι στη φροντ λάιν της αθηναϊκής ομάδας.

Ο Τζάζβιν σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ (iraklisbc.gr) αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήρθα για να προσφέρω στον ΗΡΑΚΛΗ το καλύτερο δυνατό. Θα συνεργαστώ με τον Ντάρκο Ρούσο, τον οποίο γνωρίζω και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποια καλά αποτελέσματα. Γνωρίζω ότι έχω έρθει σε μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και πιστούς φιλάθλους οι οποίοι τη στηρίζουν ιδίως στα παιχνίδια που δίνει μέσα στην έδρα της».
Για το παιχνίδι με το Μαρούσι και το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε αυτό, ο Τζάζβιν δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω για όσο χρόνο μου δώσει ο προπονητής μου. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι είμαι 100% έτοιμος για αυτό το παιχνίδι, αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλω να βοηθήσω άμεσα την ομάδα μου και αυτό ακριβώς θα επιδιώξω να κάνω».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top