Έγινε η συνάντηση με τον Μπερνάρ Μεντί

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση των ανθρώπων του Ηρακλή με τον Μπερνάρ Μεντί, τη σύζυγό του και τους δύο εκπροσώπους του. Ο 29χρονος …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση των ανθρώπων του Ηρακλή με τον Μπερνάρ Μεντί, τη σύζυγό του και τους δύο εκπροσώπους του.

Ο 29χρονος Γάλλος αμυντικός, έχει στα χέρια του μία πρόταση για συμβόλαιο 6 μηνών συν ενός έτους και ζήτησε διορία μέχρι αύριο (Σάββατο) το πρωί για να απαντήσει.

Από το πρωί, ο Μεντί επιχειρεί να γνωρίσει τον Ηρακλή και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Επισκέφτηκε το Καυτανζόγλειο και του άρεσε ως γήπεδο, ενώ εξέφρασε πολύ καλή άποψη για τις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Συναντήθηκε για αρκετά λεπτά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και συζητήσαν ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού.

Νωρίτερα, “τσέκαρε” διάφορα σπίτια που του πρότεινε η διοίκηση, ενώ βρέθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο για να επιθεωρήσει το μέρος που θα πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του, εφόσον αποδεχτεί την πρόταση. Αυτή τη στιγμή αναπαύεται στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα γνωρίσει τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Εφόσον η απάντηση του Μεντί θα είναι θετική, τότε θα μεταβεί το απόγευμα στην Τούμπα, μαζί με τα μέλη της διοίκησης για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Επιστρέφει στην πατρίδα του την Κυριακή και αν απαντήσει θετικά, τότε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top