“Μέσα στον μήνα η πρώτη συζήτηση”

Την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, επιβεβαίωσε ο Καρίμ Σολτάνι, με δηλώσεις του σε ολλανδική ιστοσελίδα. «Στην Ελλάδα, αν …

Ηρακλής

Την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, επιβεβαίωσε ο Καρίμ Σολτάνι, με δηλώσεις του σε ολλανδική ιστοσελίδα.

«Στην Ελλάδα, αν πας καλά σε μία από τις μικρότερες ομάδες, μπορείς να πάρει μεταγραφή σε κάποια από τις μεγαλύτερες. Αυτό δεν το βλέπεις συχνά αλλού. Θα ήταν ένα ωραίο βήμα για μένα. Έχω υπογράψει για ένα χρόνο στον Ηρακλή, αλλά αυτό το μήνα θα γίνει η πρώτη συζήτηση μεταξύ εμού και της διοίκησης. Η διαφορά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τις υπόλοιπες ομάδες είναι μεγάλη, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, και αυτό τους δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πίσω όμως από αυτές τις ομάδες τα πράγματα είναι απρόβλεπτα. Από εκεί που είσαι τέταρτος μπορείς να βρεθείς δωδέκατος».

Για την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα ανέφερε: «Ήδη έχω πετύχει τέσσερα γκολ κι ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Έχω αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ στη Ντεν Χάαγκ έπαιζα μόνο ως αριστερός επιθετικός. Είναι πάντα καλό να μαθαίνεις νέα πράγματα και λόγω τραυματισμών και τιμωριών έπρεπε να παίξω σε διαφορετικές θέσεις».

Τέλος, συγκρίνοντας το ελληνικό πρωτάθλημα με το ολλανδικό, είπε: «Ο ρυθμός των αγώνων είναι πιο χαμηλός από την Ολλανδία και σαν επιθετικός έχει λιγότερες ευκαιρίες να σκοράρεις. Οι διαιτητές εδώ είναι πιο αυστηροί και ήδη έχω δεχτεί τρεις κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες, μία εκ των οποίων δεν έπρεπε να πάρω».

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top