“Δύσκολο για εμάς, δύσκολο και για τον ΠΑΟΚ” (vid)

Την πεποίθησή του ότι ο Ηρακλής μπορεί να τα καταφέρει στην Τούμπα, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι όσα …

Ηρακλής

Την πεποίθησή του ότι ο Ηρακλής μπορεί να τα καταφέρει στην Τούμπα, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες (ανακοινώσεις διοίκησης και παικτών) δεν επηρέασαν την ομάδα, ενώ στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του στο ντέρμπι του Σαββάτου.

“Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Συνήθως σε αυτά τα ντέρμπι παίζει μεγάλο ρόλο η δύναμη, η αποφασιστικότητα και η θέληση που θα δείξουν οι παίκτες για να πάρουν τη νίκη. Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία καλή ομάδα, που έχει κάποιες απουσίες και σίγουρα έχει και συγκεκριμένες αδυναμίες στις οποίες εμείς θέλουμε να χτυπήσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός αντίπαλος με σταθερότητα και ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Έχει κρατήσει τον ίδιο κορμο παικτών, έχει συνοχή. Όσο δύσκολο είναι το παιχνίδι για εμάς, άλλο τόσο δύσκολο είναι και για τον αντίπαλο. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Αυτοί οι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Στα τελευταία παιχνίδια κάνουμε ατομικά λάθη στην άμυνα τα οποία πρέπει να διορθώσουμε, ενώ πρέπει να είμαστε και αποτελεσματικοί μπροστά. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι προσωπικές μονομαχίες. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα, πως θα περιορίσουμε τα ατού του του ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά να ξέρουν οι οπαδοί μας ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Για τις απουσίες του Ηρακλή: “Είναι σίγουρα πρόβλημα για εμάς ότι δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια ενδεκάδα σε δύο σερί παιχνίδια. Έχουμε την επιστροφή, βέβαια, του Γιάκομπ αλλά την απουσία του Ντάνι. Δεν μπορούμε να έχουμε σταθερή ενδεκάδα, όμως πιστεύω ότι υπάρχουν ισάξιοι αντικαταστάτες. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα, βλέπετε ότι σε όλες τις ομάδες υπάρχουν αυτά”

Για όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες: “Δεν έχει επηρεάσει την ομάδα. Είναι άλλο το αγωνιστικό και άλλο ότι συμβαίνει έξω από αυτό. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το ντέρμπι”.

http://www.youtube.com/watch?v=KSg32E6FLhg

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top