Σολτάνι “in”, Ντάνι “out”

Σε πλήρεις ρυθμούς εξελίσσεται στην Μίκρα η προετοιμασία του Ηρακλή για το τοπικό ντέρμπι της Τούμπας, με την τεχνική ηγεσία να δίνει ιδιαίτερη σημασία σε …

Ηρακλής

Σε πλήρεις ρυθμούς εξελίσσεται στην Μίκρα η προετοιμασία του Ηρακλή για το τοπικό ντέρμπι της Τούμπας, με την τεχνική ηγεσία να δίνει ιδιαίτερη σημασία σε θέματα αγωνιστικής τακτικής, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα της επιθετικής συμπεριφοράς και της οργάνωσης παιχνιδιού.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος εντατικοποίησε το ατομικό πρόγραμμά του και έδειξε ότι από αύριο μπορεί να επανέλθει στην ομάδα.

Αντιθέτως, πλέον, δεν υπάρχουν ούτε οι αμυδρές ελπίδες συμμετοχής στην αναμέτρηση του Σαββάτου, όσον αφορά στον Ντάνι, καθώς ο Πορτογάλος μέσος συνέχισε με πρόγραμμα θεραπείας και δεν έχει τα χρονικά περιθώρια πλήρους επαναφοράς.

Ο Γιώργος Μπαντής είναι καλά, ακολούθησε σημαντικό μέρος της κανονικής προπόνησης, από αύριο θα προπονείται σε πλήρεις ρυθμούς και αναμένεται να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Τούμπας.

Ο Τάσος Κατσαμπής ξεπερνά τη γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε και άρχισε το ελαφρύ ατομικό πρόγραμμά του, που προβλέπεται μέχρι τέλους της εβδομάδας, με ασκήσεις γυμναστηρίου.

Αύριο, Πέμπτη 09/12, η ομάδα θα προπονηθεί στις 11:00, στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top