Αυτούς δοκίμασε ο Χάβος για το ντέρμπι

Την ενδεκάδα που έχει στο μυάλο του ενόψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή, δοκίμασε ο Μάκης Χάβος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Με βάση όσα φανέρωσε …

Διάφορα

Την ενδεκάδα που έχει στο μυάλο του ενόψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή, δοκίμασε ο Μάκης Χάβος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Με βάση όσα φανέρωσε ο Έλληνας τεχνικός, είναι πιθανό να βρεθούν στο αρχικό σχήμα οι Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, Σαβίνι και Κρέσιτς.

Με την ομάδα των βασικών, επανέφερε τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα δυο άκρα της άμυνας, δεξιά τοποθέτησε τον Σνάουτσνερ και αριστερά τον Σαβίνι, δείχνοντας έτοιμοι να αγωνιστούν.

Το δίδυμο των στόπερ συνέθεσαν οι Τσιρίλο και Κοντρέρας, ενώ τοποθετήθηκε ο Μπαλάφας δίπλα από τον Γκαρσία στα αμυντικά χαφ, λόγω της απουσίας του τραυματία Βιτόλο.

Ο Φωτάκης έπαιξε σε ρόλο επιτελικού, ενώ στην επίθεση ο νεαρός Αθανασιάδης αγωνίσθηκε ως προωθημένος, με τον Σαλπιγγίδη (δεξιά) του και τον Βιερίνια (αριστερά) του. Απόντες από το τοπικό ντέρμπι θα είναι οι τραυματίες Ζουέλα, Βιτόλο, Μαλεζάς, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ελ Ζαρ και Ίβιτς. Ο τελευταία θα δοκιμάσει την Πέμπτη να προπονηθεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top