Αιχμές Τάκη για Ρέμο

Ο Γιάννης Τάκης σε ρεπορτάζ που φιλοξενείται (8/12) στην ιστοσελίδα voria.gr μιλά για τον Αντώνη Ρέμο. Το κείμενο έχει ως εξής: “Αιχμές για κακοδιαχείριση κατά του …

Ηρακλής

Ο Γιάννης Τάκης σε ρεπορτάζ που φιλοξενείται (8/12) στην ιστοσελίδα voria.gr μιλά για τον Αντώνη Ρέμο. Το κείμενο έχει ως εξής:

“Αιχμές για κακοδιαχείριση κατά του προκατόχου του, Αντώνη Ρέμου, αφήνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννης Τάκης, κάνοντας λόγο για 3 εκατ. ευρώ της χρήσης 2009 που έχουν γίνει άφαντα. Ειδικότερα, με δηλώσεις του στη Voria.gr, ο κ. Τάκης επικαλείται στοιχεία σύμφωνα με τα οποία τα 5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούσαν στα έσοδα της χρήσης 2009 χρησιμοποιήθηκαν όλα.

Από την άλλη, από τα 6 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούσαν στα έξοδα, αποπληρώθηκαν μόλις τα 2 εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου, ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ διερωτάται πού πήγαν τα 3 εκατ. ευρώ των εσόδων, που αν είχαν χρησιμοποιηθεί για τις υποχρεώσεις της εταιρίας θα είχαν αφήσει μόλις 1 εκατ. ευρώ άνοιγμα για το 2009, ενώ υποστηρίζει ότι στους λογαριασμούς της ομάδας έχουν εντοπιστεί ασυνήθιστες κινήσεις, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Παράλληλα, ο κ.Τάκης χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα κατά του κ. Ρέμου, καλώντας τον «να σταματήσει το παραμύθι ότι έβαλε λεφτά στην ομάδα και να αναλάβει εδώ και τώρα τις ευθύνες του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

http://www.voria.gr/details.php?id=34439

Σχετικά Άρθρα

Back to Top