Ήττα και αποκλεισμός από το Κύπελλο

Την ήττα από την ομάδα του Περιστερίου γνώρισε η ομάδα πόλο ανδρών του Ηρακλή, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, στο κλειστό Κολυμβητήριο Περιστερίου, με …

Άλλα αθλήματα

Την ήττα από την ομάδα του Περιστερίου γνώρισε η ομάδα πόλο ανδρών του Ηρακλή, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, στο κλειστό Κολυμβητήριο Περιστερίου, με σκορ 10-9. Σε ένα δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο προπονητής και η τεχνική ομάδα του Ηρακλή έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, ενώ οι νέοι παίκτες του Ηρακλή απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους χρειασθούν για το πρωτάθλημα της Α2.

Ο έφορος του τμήματος κος Χρήστος Παπαχρήστου δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα: « Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που είναι φορμαρισμένη και διαθέτει έμπειρους παίκτες, δεν είναι τυχαίο ότι κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλό της στο τουρνουά ΣΕΔΥ στο οποίο λάβαμε και εμείς μέρος. Σαν νέα ομάδα, αφού ο μέρος όρος ηλικίας των παικτών μας είναι τα 21 χρόνια, έχουμε δρόμο και δουλειά ακόμα μπροστά μας αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής.»

Οκτάλεπτα αγώνα: 3-1, 3-3, 2-2, 2-3

Ηρακλής: Αρώνης 2, Παπαθεοδώρου 1, Γκαγκασούλης 4, Μυλωνάς 1, Κουνέλας 1.

Back to Top