Έτοιμοι για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης

Έτοιμοι δηλώνουν οι προπονητές και οι αθλητές του Ηρακλή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι το Σαββατοκύριακο 11-12/12/10. Η προετοιμασία …

Άλλα αθλήματα

Έτοιμοι δηλώνουν οι προπονητές και οι αθλητές του Ηρακλή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι το Σαββατοκύριακο 11-12/12/10. Η προετοιμασία του τμήματος ολοκληρώθηκε με επιτυχία και κυρίως χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές του Ηρακλή.

Οι δύο προπονητές του τμήματος κύριοι Ναζίρης Αθανάσιος και Χαλκιάς Δημήτριος δήλωσαν: «Παρά τις οικονομικές και άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα, εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και πιστεύουμε στους αθλητές μας. Φέτος είμαστε ικανοί να συνεχίσουμε την παράδοση και να κατακτήσουμε νέα μετάλλια και διακρίσεις. Από την πλευρά μας οι προπονητές και οι αθλητές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον γενικό αρχηγό του Ηρακλή κ. Βαγγέλη Μπερμπέρογλου ο οποίος στηρίζει στο μέγιστο βαθμό τις προσπάθειές μας.»

Οι αθλητές που θα αγωνιστούνε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών είναι οι εξής:

Πιλαβίδης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Γιάννης, Σοιλεμετζίδης Χρήστος, Κιλινκαρίδης Αλέξανδρος, Τερζανίδης Νίκος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Αλεπίδης Κώστας, Μπεντινίδης Εμζάριος, Παυλίδης Θεοδόσης, Κεσίδης Κώστας, Χαλκιάς Δημήτης ,Χαλκιάς Νίκος, Λαμπριάνος Τζόνης, Τζικοβάνι Μιχαήλ, Ποποβίδης Δημήτρης, Καραγκιοζίδης Λεωνίδας, Γιαγιάς Σταμάτης, Μπουτακίδης Αλέκος, Ατματζίδης Ευθύμης, Σταμάτης Ευάγγελος, Μπέτας Γιώργος.

Back to Top