Ανακοίνωση παικτών: “Σταθείτε δίπλα μας”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, την οποία διάβασε στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Κυριαζής, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του. «Σύσσωμοι οι …

Ηρακλής

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, την οποία διάβασε στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Κυριαζής, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του.

«Σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους μας και την διοίκηση μας, πως έχουμε πλήρη επίγνωση για το ποιος είναι ο σύλλογος για τον οποίο αγωνιζόμαστε αλλά και για το ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας εντός και εκτός γηπέδου. Το έχουμε άλλωστε ήδη αποδείξει. Πρέπει να αναλογιστεί κανείς και τα πολλά προβλήματα από το ξεκίνημα της περιόδου. Όπως πρώτον, την ελλιπή καλοκαιρινή προετοιμασία. Δεύτερο, την κατάρτιση του ρόστερ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και τρίτον, τις οικονομικές εκκρεμότητες στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν. Πρέπει να καταλάβουν την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει όλοι οι ποδοφαιριστές, ώστε η ομάδα μας, αυτή την στιγμή που μιλάμε να βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Θα θέλαμε επίσης να διαβεβαιώσουμε όλο τον κόσμο, ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας με απόλυτο επαγγελματισμό, με περισσότερη δουλειά στο γήπεδο και ακόμη περισσότερο πάθος. Κλείνοντας αυτή την ανακοίνωση θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον κόσμο μας και την διοίκηση μας να σταθούν δίπλα μας και όχι απέναντι μας γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Σχετικά Άρθρα

Ακριτόπουλος: “Ο Ηρακλής είναι πάνω από όλους μας – Είμαστε υπηρέτες του”

Ποδόσφαιρο

Back to Top