Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ανέλυσε, μέσα από την δική του οπτική, την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Εργοτέλη, σημειώνοντας: «Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο δεν …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ανέλυσε, μέσα από την δική του οπτική, την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Εργοτέλη, σημειώνοντας:


«Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, μολονότι το σχήμα, που χρησιμοποιήθηκε στην γραμμή κρούσης, ήταν πιο κοντά σε αυτό που της ταιριάζει, χωρίς τον βαρύ κεντρικό κυνηγό. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν βελτιωμένη, όχι λόγω της προσθήκης του Βέλλιου, αλλά λόγω του γεγονότος ότι ο ανέτοιμος Παπαστεριανός, αποχώρησε και στο ρόλο του πέρασε ο Γκαρσία, ο οποίος έδωσε καλύτερες λύσεις οργανωτικά και στην προώθηση του παιχνιδιού, δημιουργώντας καλύτερες καταστάσεις για την ομάδα μας, σε επίπεδο ποιότητας παιχνιδιού. Σίγουρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης περίμενε άλλα πράγματα από τον Παπαστεριανό, όταν αποφάσιζε να τον βάλει στην ενδεκάδα και ήταν πολύ σωστή κίνηση η αντικατάστασή του.


Το γκολ, που δεχθήκαμε, όπως συμβαίνει στα περισσότερα γκολ, τα οποία προέρχονται από μη στατική φάση, ήταν αποτέλεσμα λαθών από πολλούς παίκτες μας και συγκεκριμένα πέντε. Αυτό, που δεν μπορώ να δικαιολογήσω, για ένα ακόμη παιχνίδι, μετά από εκείνο στη Νέα Σμύρνη, είναι η έλλειψη πάθους, θέλησης και δύναμης, που είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα και δεν έχουν να κάνουν με το αν έχω καλή εμφάνιση ή απόδοση, ως σύνολο ή ως άτομο.


Κάποιες επιμέρους παρατηρήσεις, που θέλω να κάνω, είναι οι εξής: για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι η λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας δεν είναι ο ψηλός και βαρύς σέντερ φορ (Γιάκομπ ή Βέλλιος). Επίσης, η παρουσία του Λίμα στην ομάδα είναι απαραίτητη, λόγω των επικίνδυνων στημένων, που διαθέτει και της εξαιρετικής επιθετικής έκφρασής του. Τέλος, με βάση το προηγούμενο και με τη λογική να αγωνιστεί με ελαφρύ σχήμα μπροστά ο Ηρακλής, όπως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (ίσως και με τον Σίσιτς στην κορυφή) ο Λίμα μπορεί να περάσει μπροστά αριστερά, για να καλυφθεί πίσω με την παρουσία του Κανακούδη, που είναι καλύτερος αμυντικός, από τον Ουρουγουανό, ο οποίος στα ανασταλτικά καθήκοντά του έχει πρόβλημα», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.  

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top