“Το ίδιο σημαντικά όλα τα παιχνίδια”

Ο εορτάζων ακραίος αμυντικός του Ηρακλή, Νίκος Αραμπατζής, μίλησε (6/12) στον sport103 FM και την εκπομπή «Rotation» για την ισοπαλία με τον Εργοτέλη του Σαββάτου …

Ηρακλής

Ο εορτάζων ακραίος αμυντικός του Ηρακλή, Νίκος Αραμπατζής, μίλησε (6/12) στον sport103 FM και την εκπομπή «Rotation» για την ισοπαλία με τον Εργοτέλη του Σαββάτου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει την συνέχεια της χρονιάς. Για το τι έφταιξε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και ο Ηρακλής δεν κέρδισε το παιχνίδι είπε: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι κυρίως για βαθμολογικούς λόγους γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς για την συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάπως νευρικοί και αγχωμένοι γιατί θέλαμε να πετύχουμε γρήγορα κάποιο γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αν και δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις να είμαστε νευρικοί και να μην έχουμε ηρεμία και μοιραία δεχθήκαμε το γκολ. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί πιέσαμε και ισοφαρίσαμε νωρίς αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ που θα μας έδινε την νίκη».

Για την απώλεια βαθμών στα μέχρι στιγμής παιχνίδια στο Καυτανζόγλειο Στάδιο δήλωσε: «Σίγουρα το σκεφτόμαστε αυτό και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπήρχανε δύο τρία παιχνίδια όπου αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να είχαμε 3-5 βαθμούς παραπάνω και να ήμασταν πολύ καλά τώρα. Αυτό όμως δεν το καταφέραμε και επειδή με το αν και το θα δεν γίνεται θα πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια όπου υπάρχουνε δύσκολα παιχνίδια. Για αυτό και θα πρέπει να δούμε πως θα πάρουμε τους βαθμούς ώστε να ξεπεράσουμε το άγχος και να μην χρειάζεται να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό».

Για το ποιον από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες μέχρι το τέλος του 2010, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα στην Τούμπα και στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και για τους 16 του Κυπέλλου κόντρα στην Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, υποστήριξε: «Νομίζω ότι είναι το ίδιο σημαντικά όλα τα παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα όπως το φετινό όπου όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά και κάθε βαθμούς είναι πολύ σημαντικό. Όπως και το παιχνίδι του Κυπέλλου σε ένα παιχνίδι στα μέτρα μας όπου είναι χρέος μας να το κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Κι όσο για την αμυντική λειτουργία του Ηρακλή στα τελευταία παιχνίδια τόνισε: «Στα πρώτα παιχνίδια η άμυνά μας δύσκολα έτρωγε γκολ έχοντας και την τύχη με το μέρος μας στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Τώρα στην παραμικρή ευκαιρία το πληρώνουμε. Μπορεί να γίνει ένα λάθος και να το πληρώσουμε. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου όπως έγινε και το Σάββατο με τον Εργοτέλη όπου χωρίς να απειληθούμε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο από μία ανύποπτη φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σίγουρα παίζει ρόλο η συγκέντρωση αλλά δεν έχει πέσει ιδιαίτερα η απόδοσή μας στην αμυντική λειτουργία».

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top