Ντάνι: αμυδρές ελπίδες για Τούμπα

H μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη σήμερα (06/12) ο Ντάνι, αφήνει κάποια αμυδρά περιθώρια να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, καθώς η θλάση μακράς …

Ηρακλής

H μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη σήμερα (06/12) ο Ντάνι, αφήνει κάποια αμυδρά περιθώρια να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, καθώς η θλάση μακράς κεφαλής δικεφάλου, που υπέστη δεν είναι εξαιρετικά βαριά και υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία. 

Παράλληλα, η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 11/12, 19:30) άρχισε, με απογευματινό πρόγραμμα στην Μίκρα.

Επανήλθαν σε πλήρεις ρυθμούς οι Πέτρος Κανακούδης (ανάρρωσε από την ίωση, που τον ταλαιπώρησε) και Αχιλλέας Σαρακατσάνος (αποκαταστάθηκε το οδοντιατρικό πρόβλημα, που αντιμετώπισε).

Ο Kαρίμ Σολτάνι αισθάνεται επιβάρυνση στον δικέφαλο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι τον αγώνα της Τούμπας, το πιο πιθανό είναι να έχει επανέλθει πλήρως.

Ο Τάσος Κατσαμπής θα αρχίσει από μεθαύριο ελαφρές προπονήσεις, με την προοπτική να επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς από την επόμενη Δευτέρα (13/12), σύμφωνα με τις οδηγίες του Νευρολόγου, που τον εξέτασε.

Εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, στο οποίο νοσηλεύτηκε από τα ξημερώματα του Σαββάτου, με οξεία γαστρεντερίτιδα, έλαβε σήμερα (06/12) ο Γιώργος Μπαντής. Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή ξεπέρασε το πρόβλημα, που τον ταλαιπώρησε, αναπαύεται στο σπίτι του και από αύριο (07/12) θα βρεθεί στην Μίκρα, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου, ώστε να αποφασιστεί το πότε θα αρχίσει με ελαφρά προπόνηση, με την προοπτική (εντός της εβδομάδας) να περάσει, και πάλι, σε πλήρεις ρυθμούς.


Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top