Με την σφυρίχτρα του Νίκου Φιλιππιάδη

Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής, Νίκος Φιλιππιάδης, σχολιάζει στην BLUEARENA τη διαιτησία του Τριτσώνη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη: “Ανεπιφύλαχτα θα χαρακτήριζα την διαιτησία του κ.Τριτσώνη …

Ηρακλής

Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής, Νίκος Φιλιππιάδης, σχολιάζει στην BLUEARENA τη διαιτησία του Τριτσώνη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη:

“Ανεπιφύλαχτα θα χαρακτήριζα την διαιτησία του κ.Τριτσώνη (συνδέσμου Αθήνας) και των βοηθών του από μέτρια έως κακή. Χωρίς να είναι ο άμεσα υπεύθυνος για το ισόπαλο αποτέλεσμα, εν τούτοις με τα εκνευριστικά του σφυρίγματα εις βάρος του Ηρακλή τα οποία έγιναν πιό εκδηλωτικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Ηρακλής ανέβασε τον ρυθμό του, κατόρθωσε να ανακόπτει επιθέσεις των παικτών του Ηρακλή αγνοώντας τον κανόνα του πλεονεκτήματος και βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την σφάλλουσα ομάδα.

Προσπάθησε να τελειώσει τον αγώνα χωρίς την επιβολή της κίτρινης κάρτας ( αν και στο τέλος δεν τα κατάφερε ) αλλά αυτό και μόνο στα θετικά του δεν ήταν αρκετό για έναν πού γνωρίζει ελάχιστα τον κανονισμό να ισχυρισθεί ότι είχε μια πετυχημένη διαιτησία. Αργοπορημένα σφυρίγματα, άνισο καταμερισμό των σφαλμάτων ( φάουλ ) κακή χρήση του κανόνα του πλεονεκτήματος ,τέλος δεν “χρησιμοποίησε” και δεν κινήθηκε πάνω στο διαγώνιο σύστημα, με αποτέλεσμα να μη έχει αρμονική συνεργασία με τους βοηθούς του και ιδιαίτερα με τον βοηθό, κ.Ελευθερίου (Αθήνας).

Νομίζω ούτε και ο παρατηρητής διαιτησίας κ.Μπριάκος θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την διαιτησία του κ.Τριτσώνη και των βοηθών του”.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top