Μεντί: “Ναι, υπάρχουν επαφές”

Ο Μπερνάρντ Μεντί δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, παραδέχτηκε όμως ότι υπάρχουν επαφές με σωματεία από την Ελλάδα. Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός μπακ για …

Ηρακλής

Ο Μπερνάρντ Μεντί δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, παραδέχτηκε όμως ότι υπάρχουν επαφές με σωματεία από την Ελλάδα. Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός μπακ για τον οποίον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τον Ηρακλή, έδωσε συνέντευξη στο sportacaen.fr και μίλησε για το μέλλον του.

Για το ενδιαφέρον από την Ελλάδα, είπε ότι… «υπάρχει επαφή με διάφορα σωματεία αλλά προτιμώ να μην μιλήσω αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί κάτι. Θα έλεγα ότι είμαι λίγο προληπτικός για το συγκεκριμένο θέμα. Η ευχή μου είναι να βρω το κατάλληλο σωματείο”.

Μίλησε για τη διάθεση που έχει για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. “Είμαι ακόμη νέος, θέλω να δώσω το 100% μου για μια ομάδα. Τώρα που προπονούμαι με τους παίκτες της Καέν, τους βλέπω να προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι και τα Σαββατοκύριακα που πάω σπίτι, είναι λίγο στενάχωρο. Αλλά βρήκα τον τρόπο για να είμαι σε καλή κατάσταση και ευχαριστώ την Καέν για αυτό».

Ο Μεντί ξεκίνησε την καριέρα του από την Καέν. Εδώ και καιρό προπονείται με τη γαλλική ομάδα, από όπου και η σχετική φωτογραφία (δίπλα) εν ώρα προπόνησης. Κάποια στιγμή, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έγιναν αναφορές που τον ήθελαν να έχει υψηλό κασέ. Ρωτήθηκε για το αν είναι αυτός ο λόγος που δεν έχει συμφωνήσει με την Καέν. Αν δηλαδή είναι ακριβός.

Είπε πως… «δεν ξέρω. Ισως, αλλά είμαι ανοιχτός για συζητήσεις. Εγώ μόνο φήμες ακούω. Ο πρόεδρος είπε στις εφημερίες ότι ο Μπερνάρντ Μεντί ήταν πολύ ακριβός αλλά δεν μίλησε μαζί μου. Δεν θέλω να μαλώσω για αυτό, άλλωστε είμαι πολύ χαρούμενος που προπονούμαι εδώ, που αποκτώ τη φόρμα μου για να ξαναπαίξω». Ο βαθμός της αγωνιστικής του ετοιμότητας είναι ένα ζητούμενο. Ο 29χρονος είπε ότι για ένα παιχνίδι είναι έτοιμος, θέλει όμως να προετοιμαστεί κι άλλο για σερί αγώνων. «Αυτή τη στιγμή είμαι σίγουρα έτοιμος για ένα παιχνίδι 90 λεπτών. Μια συνεχή ροή παιχνιδιών ίσως είναι λίγο δύσκολο αλλά προπονούμαι για να το αποφύγω αυτό. Πήγε καλά πάντως στα φιλικά που έπαιξα με τους αναπληρωματικούς».

Είπε ακόμη ότι… «ξέρω πολύ καλά ότι θα βρω ένα σωματείο. Στην αρχή ήταν δύσκολο. Τώρα είναι καλά. Θα έρθει. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Ξέρω ότι αξίζω, ξέρω τι μπορώ να προσφέρω». Ρωτήθηκε για το πώς εξηγεί το ότι έμεινε χωρίς ομάδα. Είπε: «Υπάρχει κρίση στο ποδόσφαιρο. Δεν είμαι ο μόνος σε αυτή την κατάσταση, ευτυχώς, γιατί αλλιώς θα προβληματιζόμουν. Στην Αγγλία υπάρχουν πάνω από 250 παίκτες στη δική μου κατάσταση και στη Γαλλία 130».

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top