Ρούσο: «Θα γίνουν προσθήκες»

Απογοητευμένος αλλά και αποφασισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Ντάρκο Ρούσο. Ο προπονητής του Ηρακλή αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα. Αρχικά σχολίασε: «Ευχαριστούμε …

Ηρακλής

Απογοητευμένος αλλά και αποφασισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Ντάρκο Ρούσο. Ο προπονητής του Ηρακλή αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα.

Αρχικά σχολίασε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε ακόμη κι όταν χάναμε με 40 πόντους. Δεν ήθελα να παίξω ζώνη για 40 λεπτά μόνο και μόνο για να χάσουμε κάτω από 30 πόντους. Ήθελαν να πιέζουμε πολύ, ακόμη και απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήθελα να δω τι μπορούν να κάνουν ο παίκτες μου σε μια τέτοια κατάσταση. Είχαμε πολλά προβλήματα από τότε που ήρθα. Κάναμε μια προπόνηση με 10 παίκτες και είναι δύσκολο να δουλέψω έτσι. Αλλά μέρα με την ημέρα, θα ήμαστε καλύτεροι. Και με το Μαρούσι θα ήμαστε καλύτεροι, σε αυτό το παιχνίδι που είναι από τα πιο σημαντικά της σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να «γεμίσουμε» το ρόστερ και ελπίζω ότι όλα θα είναι καλύτερα. Δεν υπάρχουν και πολλά να πεις για τον αγώνα εκτός από τα όσα είπε ο Ομπράντοβιτς. Χάσαμε εύκολους πόντους, επτά λέι απ και 17 βολές. Όλα αρχίζουν κα τελειώνουν από αυτό. Χάσαμε την αυτοπεποίθηση στη επίθεση και μετά από αυτό ήταν δύσκολο για τους παίκτες να σκοράρουν. Αλλά θα παλέψουμε από το πρώτο λεπτό ως το 40 του κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση».

Για τα μεταγραφικά ζητήματα είπε: «Θα υπάρχουν προσθήκες. Θα πρέπει να μείνει μυστικό για μερικές ακόμη ημέρες. Η αγορά δεν είναι καλή και αν πω κάποιο όνομα ίσως κάποια ομάδα μπει στη μέση και χαλάσει η συμφωνία».

Για την απόδοση του Έβερετ είπε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτόν».

Για τον Παπανικολόπουλο και τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί, σχολίασε: «Δε γνωρίζω αν θέλει να φύγει. Ίσως να μην είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε, αλλά δεν υπάρχει λόγος να είναι ανικανοποίητος με την ομάδα. Το πόσα λεπτά θα παίζει είναι δική μου απόφαση».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top