Οι 16 βαθμοί προκαλούν προβληματισμό

Η υπερβολική θέληση των παικτών να φτάσουν στη νίκη, προκάλεσε εκνευρισμό, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος είπε ότι η συγκομιδή των 16 βαθμών …

Ηρακλής

Η υπερβολική θέληση των παικτών να φτάσουν στη νίκη, προκάλεσε εκνευρισμό, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος είπε ότι η συγκομιδή των 16 βαθμών σε 13 παιχνίδια, προκαλεί προβληματισμό.

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ νευρικοί στο πρώτο μέρος και δεν κάναμε αυτά που ζητήσαμε, ιδίως στα πρώτα είκοσι λεπτά. Παρουσιάζουμε μια νευρικότητα και εμφανιζόμαστε πολύ πιεσμένοι να κερδίσουμε αυτού του είδους τα παιχνίδια και αυτό δεν μας βγαίνει καθόλου σε καλό. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε λίγο το παιχνίδι και εκεί που αρχίσαμε να το ελέγχουμε, δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ. Στο βʼ μέρος αντιδράσαμε πάρα πολύ σωστά. Αυτό που κάναμε ήταν πρώτα από όλα να ηρεμήσουμε στο ημίχρονο. Αλλάξαμε και το σχήμα και τις θέσεις των παικτών και παρουσιαστήκαμε καλύτεροι. Θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παρʼ ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ζητήσουμε ό,τι μπορούμε σε όλα τα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι δεν διαφοροποίησε καθόλου τον σχηματισμό στο πρώτο ημίχρονο, ανέφερε: «Ο Σολτάνι είχε ένα μικρό πρόβλημα και δεν ήθελα να τον βάλω σε διαδικασία να κάνει πολλά τρεξίματα»

Για την παρουσία του Βέλλιου: «Ο Βέλλιος έκανε αυτό που έπρεπε. Μπήκε και βοήθησε την ομάδα».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή: «Δεν πρέπει να αγχωνόμαστε. Να προβληματιζόμαστε όμως, πρέπει. Στην έδρα μας, η υπερβολική θέληση να κερδίζουμε τα παιχνίδια, μας αγχώνει και αυτό δεν πρέπει να γίνεται».

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top