“Νοκ άουτ” στο ξενοδοχείο Μπαντής – Σαρακατσάνος!

Ανεπανάληπτο, αυτό, το οποίο συμβαίνει στην “κυανόλευκη” 18άδα, καθώς σημειώθηκαν δύο αναγκαστικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής στην αποστολή του ΗΡΑΚΛΗ, για το σημερινό (04/12) αγώνα …

Ηρακλής

Ανεπανάληπτο, αυτό, το οποίο συμβαίνει στην “κυανόλευκη” 18άδα, καθώς σημειώθηκαν δύο αναγκαστικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής στην αποστολή του ΗΡΑΚΛΗ, για το σημερινό (04/12) αγώνα με τον Εργοτέλη.


Αρχικώς, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος εμφάνισε οξύ οδοντιατρικό πρόβλημα (απόστημα σε δόντι) και κρίθηκε επιβεβλημένο το να σπεύσει σε Οδοντίατρο για την αντιμετώπισή του, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να λάβει μέρος στην αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.


Στη θέση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού, κλήθηκε εσπευσμένα στο ξενοδοχείο της αποστολής ο Ουρουγουανός μέσος, Mαρσέλ Ρομάν.


Τα ξημερώματα ο Γιώργος Μπαντής εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, με τον γιατρό της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου να επιχειρεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με χορήγηση φαρμάκων, προσπάθεια η οποία δεν απέδωσε και χρειάστηκε να συνοδέψει τον τερματοφύλακα της ομάδας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου νοσηλεύεται ταλαιπωρούμενος από οξεία γαστρεντερίτιδα.


Εσπευσμένα κλήθηκε στην αποστολή, το πρωί, ο Ηλίας Μέλκας, προς αναπλήρωση του κενού, που άφησε ο Γιώργος Μπαντής. Ολοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα έστειλαν στον Γιώργο τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top