Κ20: “Χορεύοντας” στη βροχή

Παρά την βροχή που έπεφτε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Ηρακλή επικράτησε εύκολα του Εργοτέλη με 2-0 , στο …

Ακαδημία

Παρά την βροχή που έπεφτε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Ηρακλή επικράτησε εύκολα του Εργοτέλη με 2-0 , στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague Κ20.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από την αρχή και προηγήθηκαν από νωρίς χάρη σε τέρματα των Στάμου (10′) και Στεργιανά (37′). Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην εστία του Σαμπανίδη, στοιχείο που εκμεταλεύτηκε ο Ηρακλής χτυπώντας κυρίως από τα πλάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν και άλλο την απόδοση τους χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες ώστε να πάρουν μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ. Η εμφάνιση ήταν ικανοποιητική, ενώ το θετικό είναι πως ο Ηρακλής παραμένει αήττητος για ακόμη ένα παιχνίδι.

Ηρακλής: Σαμπανίδης, Χατζηλιάδης, Ποζίδης, Κώτσιας, Παπαστεριανός, Στάμου, Ευσταθίου (Δανιόλος) , Στεργιανάς (Γερασίμου 71′) , Τσίτας, Νατσιόπουλος, Καρανδρίας (Σαράφογλου 71′).

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Καρβουνιάρης, Κανδηλάκης, Πρωτογεράκης, Τσαναλάκης, Κοζωρώνης, Μπουχαλάκης, Μπαρτζίδης, Ανδρεαδάκης (Άλλα 57′) , Δωματάς ( Γιαλητάκης 85′) , Μπουρσελής

Σχετικά Άρθρα

Back to Top