Επίσπευση των διαδικασιών για την αναπτυξιακή

Επίσπευση των διαδικασιών που απαιτούνται από το καταστατικό του συλλόγου για την ίδρυση της αναπτυξιακής εταιρείας αποφάσισε το ΔΣ, κατόπιν της συνάντησης με τον πρόεδρο …

Επικαιρότητα

Επίσπευση των διαδικασιών που απαιτούνται από το καταστατικό του συλλόγου για την ίδρυση της αναπτυξιακής εταιρείας αποφάσισε το ΔΣ, κατόπιν της συνάντησης με τον πρόεδρο της GM Capital.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του συλλόγου, με τους εκπροσώπους της επιτροπής αξιολόγησης της πρότασης των Χορτατζήδων να δίνουν το παρόν στις συζητήσεις. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης μετά το τέλος της συνάντησης αποφασίστηκε το πλάνο εργασιών που θα ακολουθηθεί στο άμεσο μέλλον ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των τεχνικών στελεχών των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής σε συνεργασία με ην επιτροπή αξιολόγησης της πρότασης για τους Χορτατζήδες, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Ηρακλή κ. Κωνσταντίνου Γωγάκου, πραγματοποίησαν συνάντηση το απόγευμα της 3ης Δεκεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου με τον πρόεδρο της GM Capital κ. Georgi Georgiev και συνεργάτες της εταιρείας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και αποφασίστηκε από κοινού το πλάνο εργασιών για το άμεσο μέλλον. Στο πλαίσιο της εφαρμογής του πλάνου την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας των τεχνικών στελεχών των δύο πλευρών. Τέλος αποφασίστηκε η επίσπευση των διαδικασιών που απαιτούνται από το καταστατικό του Γυμναστικού Συλλόγου για την σύσταση και λειτουργία αναπτυξιακής εταιρείας για την εκμετάλλευση και διαχείριση της περιουσίας του συλλόγου.”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top