ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στο προσκήνιο ο Μεντί! (video)

Ο Μπερνάρ Μεντί βρίσκεται στο κυανόλευκο προσκήνιο. Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός οπισθοφύλακας, με καταγωγή από την Σενεγάλη, ενδιαφέρει τον Ηρακλή και είναι εξαιρετικά πιθανό να …

Ηρακλής

Ο Μπερνάρ Μεντί βρίσκεται στο κυανόλευκο προσκήνιο. Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός οπισθοφύλακας, με καταγωγή από την Σενεγάλη, ενδιαφέρει τον Ηρακλή και είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Οι επαφές με τον εκπρόσωπο του Γάλλου, οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο, με τον Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του να συλλέγουν πληροφορίες, όχι τόσο για την αξία του, που είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά για την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Ο Μεντί έκανε σπουδαία καριέρα στην Παρί, στην οποία αγωνίστηκε από το 2000 μέχρι το 2008. Σε αυτό το διάστημα συμμετείχε σε 178 παιχνίδια. Το 2002 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπόλτον (21 συμμετοχές), ενώ το 2008 επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Χαλ. Εκεί έμεινε δύο χρόνια (49 παιχνίδια) και από το καλοκαίρι είναι ελεύθερος.

Το βιογραφικό του

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top