Ρούσο: «Να παλέψουμε για τον Ηρακλή»

Οι δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης είναι δεδομένες. Ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό με στόχο μια πολύ καλή εμφάνιση, όπως άλλωστε τονίζει και ο Ντάρκο Ρούσο. …

Ηρακλής

Οι δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης είναι δεδομένες. Ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό με στόχο μια πολύ καλή εμφάνιση, όπως άλλωστε τονίζει και ο Ντάρκο Ρούσο.
Ο Σέρβος προπονητής του Ηρακλή, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (esake.gr) σχολιάζοντας τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας, είπε: «Σε αυτό το παιχνίδι το απόλυτο φαβορί είναι ένα και είναι ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο εμείς θα παλέψουμε σκληρά, αυτό περιμένω από τους παίκτες μου σε κάθε παιχνίδι και αυτό θέλω να δω απέναντι στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας, ποιες οι δυνατότητες του αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για να παλέψουμε για τον Ηρακλή. Η εβδομάδα πριν από το παιχνίδι άρχισε δύσκολα για εμάς καθώς υπήρχαν αρκετές απουσίες από τις προπονήσεις, ωστόσο στη διάρκεια της μπήκαν στην προετοιμασία δύο παίκτες από τους οποίους περιμένουμε σημαντική βοήθεια, ο Μπόουλντιν και ο Κοπρίβιτσα. Και οι δύο αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ώστε να βρουν τον ρυθμό τους για τους επόμενους αγώνες της ομάδας. Ο Μπόουλντιν δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, αλλά είναι σημαντικό ότι θα τον έχουμε στη διάθεση μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top