Ο Σάββας δεν πληρώνει διόδια! (videos)

Ο Σάββας Κωφίδης έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι διαφέρει από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Έχει διαφορετική κουλτούρα, διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής. Εδώ …

Ροπαλιές

Ο Σάββας Κωφίδης έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι διαφέρει από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Έχει διαφορετική κουλτούρα, διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής.

Εδώ και λίγες ημέρες, “ανέβηκε” στο διαδίκτυο ένα βίντεο που εμφανίζεται ο Σάββας Κωφίδης να περνάει από διόδια χωρίς να πληρώνει ούτε ευρώ! Η BLUEARENA επικοινώνησε με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.

“Δεν πληρώνω διόδια. Υπάρχει ένα κίνημα με την επωνυμία ‘Δεν πληρώνω διόδια’, του οποίου οι απόψεις συμπίπτουν με τις αντίστοιχες που έχουμε στην ‘hasta la victoria siempre’ όπου ανήκω. Για μένα είναι κλοπή το να πληρώνουμε διόδια. Σε ελεύθερη χώρα δεν ζούμε; Τι θέλουμε τις ράμπες; Άλλωστε για αυτούς τους δρόμους πληρώσαμε ήδη όλοι μας και κάθε χρόνο πληρώνουμε μέσω των τελών κυκλοφορίας. Άσε που οι δρόμοι δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Ούτε ένας παράδρομος δεν υπάρχει”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top