Με “18” και χωρίς Κανακούδη

Ετοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής, καθώς έδωσε τέλος στην προετοιμασία του, με χαλαρή προπόνηση στην Μίκρα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης …

Ηρακλής

Ετοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής, καθώς έδωσε τέλος στην προετοιμασία του, με χαλαρή προπόνηση στην Μίκρα.


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Βικτοράς Γιάκομπ, στον Ντάιγκο Κομπαγιάσι, ο οποίος δεν θα πρέπει να αναφέρεται στα αγωνιστικά δρώμενα μέχρι (λογικά) το τέλος της περιόδου και τον Τάσο Κατσαμπή, που απέχει, για να αποθεραπευθεί. Παράλληλα, εμπύρετη ίωση ταλαιπωρεί τον Πέτρο Κανακούδη, ο οποίος παρέμεινε στο σπίτι του και θα προφυλαχθεί μέχρι να αναρρώσει, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μεταδώσει την ίωση σε κάποιον συμπαίκτη του. Βεβαίως ο αριστερός ακραίος αμυντικός μένει εκτός μάχης για τον αγώνα με τους Κρητικούς.


Ακόμη, ανέτοιμος κρίθηκε ο Στέλιος Ηλιάδης (μόνο μια κανονική προπόνηση τις τελευταίες μέρες), ενώ έμεινε εκτός αποστολής ο Ρομάν (δεν δείχνει να υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή), ενώ μάλλον τα ίδια ισχύουν και για τον Αλετσένου, που είναι επίσης εκτός.


Ο τεχνικός της ομάδας επέλεξε την οριστική αποστολή του αυριανού αγώνα, καθώς συμπεριέλαβε σε αυτήν 18 ποδοσφαιριστές:


Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κυριαζής, Κατσικάς, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σαρακατσάνος, Καρλίνιος, Γκαρσία, Ντάνι, Μάρα, Σζοτ, Παπαστεριανός, Βουτσιάς, Βέλλιος, Σολτάνι, Σίσιτς.

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top