Λαμπρόπουλος: «Για το καλύτερο»

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής με τους τραυματισμούς, οι παίκτες των κυανόλευκων θέλουν να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο. Ο Φώτης Λαμπρόπουλος θα …

Ηρακλής

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής με τους τραυματισμούς, οι παίκτες των κυανόλευκων θέλουν να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο.
Ο Φώτης Λαμπρόπουλος θα δώσει πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια απέναντι στην ποιοτική φροντ λάιν του Παναθηναϊκού και μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υποστήριξε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι από τα δυσκολότερα που θα κληθούμε να δώσουμε σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε να βγούμε από αυτό ευχαριστημένοι από την απόδοση μας και να πάρουμε ψυχολογία για το επόμενο καθοριστικό παιχνίδι με αντίπαλο το Μαρούσι. Όπως συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα έτσι και στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα καθώς οι περισσότερες προπονήσεις έγιναν με οχτώ παίκτες. Ακόμη και έτσι, αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παίξουμε αποφασιστικά και να δυσκολέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον Παναθηναϊκό».

Σχετικά Άρθρα

Στιγμιότυπα από το ταξίδι του Ίμπανκς προς την Ελλάδα (pics)

Μπάσκετ

Back to Top