Η “γαλάζια’ μπουτίκ μας περιμένει ανανεωμένη

Πανέτοιμο και ανανεωμένο το IRAKLIS F.C. FAN SHOP στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, περιμένει τους φίλους του Ηρακλή, προκειμένου να …

Ηρακλής

Πανέτοιμο και ανανεωμένο το IRAKLIS F.C. FAN SHOP στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, περιμένει τους φίλους του Ηρακλή, προκειμένου να τους διαθέσει τα πολλά, αυθεντικά, πρωτότυπα και πανέμορφα “κυανόλευκα” προϊόντα του, με “best sellers”, αυτήν την εποχή, τις αυθεντικές αγωνιστικές φανέλες της ομάδας και τα μοντέρνα σχολικά προϊόντα.


Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι μπορούμε να παραγγείλουμε στην μπουτίκ της ΠΑΕ την αυθεντική φανέλα της ομάδας με τυπωμένο το όνομά μας, ή το όνομα, που επιθυμούμε, στην πλάτη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δώρο για τον εαυτό μας ή για να το προσφέρουμε σε φίλο ή φίλη του Ηρακλή.


Επίσης, για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα, η “γαλάζια” μπουτίκ εμφανίζεται “ενισχυμένη” με συλλεκτικά, προσωπικά προϊόντα για τους φίλους της ομάδας, όπως κομπολόγια, ‘μπεγλέρια’ και άλλα, που θα προσελκύσουν τον φίλαθλο (ανδρικό, κυρίως) πληθυσμό.


Αύριο, Σάββατο 04/12, για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, το IRAKLIS F.C. FAN SHOP θα μας περιμένει από τις 12:00, ως και μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top