Ο “καυτός” Δεκέμβριος των αποδείξεων

Ο Δεκέμβριος είναι ο πρώτος μήνας του χειμώνα, ωστόσο για τον Ηρακλή αναμένεται να είναι “καυτός”. Μέχρι τα Χριστούγεννα, οι κυανόλευκοι καλούνται να δώσουν τέσσερα …

Ηρακλής

Ο Δεκέμβριος είναι ο πρώτος μήνας του χειμώνα, ωστόσο για τον Ηρακλή αναμένεται να είναι “καυτός”. Μέχρι τα Χριστούγεννα, οι κυανόλευκοι καλούνται να δώσουν τέσσερα παιχνίδια υψίστης σημασίας, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο με τον Εργοτέλη, όπου η νίκη φαντάζει μονόδρομος μετά τις δύο τελευταίες ήττες. Ο Ηρακλής βρίσκεται ακριβώς στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα. Τέσσερις οι βαθμοί διαφοράς από την τρίτη θέση, όσοι ακριβώς και από την τελευταία. Με τρίποντο, οι κυανόλευκοι είναι εξαιρετικά πιθανό να πατήσουν πεντάδα και να πάρουν -ομάδα και κόσμος- την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση για την επόμενη τριάδα παιχνιδιών. 

Το επόμενο Σάββατο, υπάρχει το ντέρμπι της Τούμπας, ενώ οκτώ ημέρες αργότερα (19/12) ο Ηρακλής θα υποδεχτεί την ΑΕΚ. Προπαραμονή Χριστουγέννων, υπάρχει και ο… τελικός Νο2 για το κύπελλο, με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Οπότε αν θέλουν οι κυανόλευκοι να κάνουν καλές Γιορτές, οφείλουν να αποδείξουν με τις εμφανίσεις τους, ότι ο αγώνας (κυρίως) στη Νέα Σμύρνη, ήταν μία κακή παρένθεση. Στην πράξη και όχι στα λόγια…

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top