“Με τον κόσμο μας βοηθό”

Το κάλο αγωνιστικό πρόσωπο του Ηρακλή θέλει να δει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ μέσα από τη σημερινή (02/12) συνέντευξη Τύπου, ζήτησε τη …

Ηρακλής

Το κάλο αγωνιστικό πρόσωπο του Ηρακλή θέλει να δει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ μέσα από τη σημερινή (02/12) συνέντευξη Τύπου, ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια νίκης στο σαββατιάτικο αγώνα. Χαρακτηριστικά, ο “κυανόλευκος” κόουτς σημείωσε:


“Είχαμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι από όλες τις απόψεις, στην προηγούμενη αγωνιστική. Και αγωνιστικά και γενικά ο τρόπος που αντιδρούσαμε είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Βαθμολογικά κυρίως και αγωνιστικά, για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τον τρόπο, με τον οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι οφείλουμε να τον δείξουμε από την αρχή. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε κοντά μας και θέλουμε να πάρουμε με τη βοήθειά τους, τους τρεις βαθμούς. Παρουσιάζουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, ήταν έκπληξη η παρουσία μας στο τελευταίο παιχνίδι και ελπίζω να επανέλθουμε σε υψηλότερα επίπεδα. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα αλλά δεν είναι δικαιολογίες για οτιδήποτε. Οι παίκτες που θα παίξουν θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι.


Ο Εργοτέλης είναι μια έμπειρη ομάδα και σύνολο που ξέρει τι ζητάει και στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει φέρει καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε και δεν πρέπει να κοιτάμε το επόμενο. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Σε ένα πρωτάθλημα ένας αγώνας που περνάει δεν ξαναγυρίζει πίσω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μια ομάδα που είναι κοντά μας. Δεν το είχαμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά τώρα πρέπει να το κάνουμε. Σε παιχνίδι με πιο ελαφρύ σχήμα ήμασταν πιο καλοί. Είναι ίσως ο όλος τρόπος παιχνιδιού και λειτουργίας της ομάδας. Το σχήμα που θα επιλέξω έχει να κάνει και με τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε.  Είχαμε αρκετούς παίκτες σε κακή κατάσταση στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο θα πρέπει να δίνουν ακόμη περισσότερα. Οι επιλογές μας είναι περιορισμένες λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, κάποιες αναγκαστικές και κάποιες υποχρεωτικές. Ήδη έχω διαμορφώσει γνώμη για όλους τους παίκτες και δεν είναι κριτήριο οι αγώνες που έρχονται. Θα κάνουμε όσο διακριτικά γίνεται τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας’, ήταν η τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top