Σκοράρουν Οντένσε και Χετάφε

Απόψε διεξάγονται τα παιχνίδια των έξι ομίλων του Europa League από τους συνολικά 12, έχοντας φτάσει στην προτελευταία αγωνιστική. Ήδη υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι …

Η πρόταση της ημέρας
Απόψε διεξάγονται τα παιχνίδια των έξι ομίλων του Europa League από τους συνολικά 12, έχοντας φτάσει στην προτελευταία αγωνιστική. Ήδη υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι αδιάφορες βαθμολογικά και πολλές γνωρίζουν ήδη τι χρειάζονται να πάρουν για να εξασφαλίσουν την πρόκριση ή για να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της.

Το πιο πιθανό σημείο της ημέρας δείχνει να είναι το goal goal στο Οντένσε – Χετάφε. Οι Δανοί έχουν σκοράρει στα 11 από τα τελευταία τους 12 παιχνίδια στο Europa League, ενώ οι Ισπανοί έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της στον θεσμό! Το παιχνίδι είναι σημαντικό για την πρόκριση, αλλά και οι δύο ομάδες θα ελπίζουν μόνο με νίκη. Οπότε λογικά θα κυνηγήσουν το γκολ και τη νίκη και μάλλον θα σκοράρουν και οι δύο.

Η Γιουβέντους μόνο με νίκη έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, αλλά φέτος ακόμη δεν έχει κερδίσει στον όμιλο! Ταξιδεύει στην Πολωνία, σε μία δύσκολη έδρα, αυτή της Λεχ Πόζναν. Ακόμη και αν κερδίσει μου φαίνεται δύσκολο να μη δεχθεί γκολ. Επομένως και εδώ πρώτη επιλογή το goal goal, από κοντά και το over, καθώς οι δύο ομάδες έφεραν 3-3 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η ΑΕΚ δεν μου φαίνεται ομάδα που έχει τις δυνάμεις να κάνει δύο καλά παιχνίδια μέσα σε τέσσερις μέρες. Κουράστηκε πολύ με τον Ολυμπιακό, πήρε τη νίκη που τη χαλαρώνει και λίγο, ενώ η αντίπαλος της η Χάιντουκ έχει καλές ελπίδες πρόκρισης, φτάνει να κερδίσει σήμερα. Πιστεύω ότι οι Κροάτες στην έδρα τους έχουν αρκετές πιθανότητες νίκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top