“Είμαι ευγνώμων στον Θεό”

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Καρίμ Σολτάνι σε εφημερίδα της πατρίδας του. Δηλώνει δικαιωμένος που αποδέχτηκε την πρόταση του Ηρακλή, ενώ ξεκαθάρισε ότι ακόμη …

Ηρακλής

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Καρίμ Σολτάνι σε εφημερίδα της πατρίδας του. Δηλώνει δικαιωμένος που αποδέχτηκε την πρόταση του Ηρακλή, ενώ ξεκαθάρισε ότι ακόμη είναι νωρίς να μιλήσει για την επόμενη περίοδο.

Για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα:  “Ήθελα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα. Μπορώ σήμερα να πω ότι δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου και είμαι ευγνώμων στον Θεό, γιατί αισθάνομαι πολύ όμορφα στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ελλάδα. Είναι αλήθεια πως όταν έφυγα από την Ολλανδία ήθελα να επιστρέψω στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο και δέχτηκα την πρόταση του Ηρακλή. Σίγουρα πάντως θα ήθελα να ξαναπαίξω στη Γαλλία για να αποδείξω σε αυτούς που δεν με πίστεψαν ότι έκαναν λάθος στην περίπτωσή μου”.

Για τις εντυπώσεις του από την πορεία του στον Ηρακλή:  “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ηρακλή κι όλα έχουν πάει όπως τα ήθελα από την αρχή. Έχω καλές σχέσεις με όλους κι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ελπίζω να συνεχίσουν να είναι καλά τα τάγματα. Πιστεύω πως έχω δείξει την αξία μου στην ομάδα και στο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που με εμπιστεύτηκε από την αρχή και μου έδωσε χρόνο συμμετοχής. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαι 100% ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Μπορώ να κάνω ακόμη περισσότερα πράγματα”.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: “Το έχω ακούσει κι εγώ, αλλά πιστεύω πως είναι φήμες από πλευράς δημοσιογράφων. Εγώ παραμένω προσηλωμένος στη δουλειά μου και την ομάδα μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον Ηρακλή και αυτό είναι το συμφέρον μου. Σκέφτομαι μόνο τα παιχνίδια που έρχονται και τίποτε άλλο”.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: “Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα, αλλά σύντομα πιστεύω πως θα το κάνουμε, δεδομένων των καλών εμφανίσεων που έχω κάνει. Όμως αυτή η υπόθεση δεν με απασχολεί τώρα και θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να βελτιωθώ κι άλλο. Θέλω να αποδώσω ακόμη καλύτερα. Όλα τα υπόλοιπα, θα έρθουν με τον καιρό. Δεν ξέρω καν πού θα βρίσκομαι του χρόνου, αν θα είμαι στον Ηρακλή ή έστω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι κάτι που θα δούμε στο μέλλον”.

Για το ενδεχόμενο κλήσης στην εθνική Αλγερίας:  “Είναι όνειρό μου να αγωνιστώ στην εθνική Αλγερίας. Είναι η πατρίδα μου και θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να υπερασπιστώ τα χρώματά της, αν μου δοθεί κάποια μέρα αυτή η ευκαιρία. Είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου σαν ποδοσφαιριστής και σαν Αλγερινός”.

Για τα κολακευτικά σχόλια του Τζεμπούρ για τον ίδιο:  “Τα λόγια του με τιμούν, ειδικά επειδή έρχονται από έναν τόσο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Ο Τζεμπούρ είναι πραγματικός σταρ στην Ελλάδα. Είναι πολύ δημοφιλής και αυτά που είπε για μένα αποτελούν βραβείο για την προσπάθειά μου και μου δίνουν έξτρα κίνητρο να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top