Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης καταθέτει την προσωπική άποψή του στην BLUEARENA σχετικά με την εικόνα του αγώνα της Νέας Σμύρνης, σημειώνοντας: «Στην αρχή της τοποθέτησής μου θέλω …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης καταθέτει την προσωπική άποψή του στην BLUEARENA σχετικά με την εικόνα του αγώνα της Νέας Σμύρνης, σημειώνοντας:


«Στην αρχή της τοποθέτησής μου θέλω να σταθώ στην κακή διαχείριση της ήττας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Γίναμε μάρτυρες μιας δικαιολογημένης ή αδικαιολόγητης – δεν είναι ώρα να το εξετάσουμε – επίθεσης αμφισβήτησης στον προπονητή, σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ακόμη και στην διοίκηση, με συνέπεια όλο αυτό το αρνητικό ψυχολογικό περιβάλλον να επιδράσει στην ομάδα, όσον αφορά στην παρουσία της στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Ενώ μέχρι τώρα δεν είχαμε παράπονα – τουλάχιστον – από την αγωνιστικότητα και το πάθος της ομάδας, στον αγώνα με τον Πανιώνιο εμφανίστηκε φοβισμένη και αδρανής, χωρίς την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό.


Στα επιμέρους τεχνικά στοιχεία του αγώνα, πέρα από τα ατομικά λάθη, που οδήγησαν στο γκολ, που δεχτήκαμε, δυστυχώς εξακολουθώ να δικαιώνομαι με το θέμα της χρησιμοποίησης του Γιάκομπ. Ουδέποτε αμφισβήτησα ότι είναι καλός παίκτης, αλλά είναι εκτός ρυθμού και εκτός ψυχολογίας, καθώς του λείπει το γκολ και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Το πιο απλό για τον αντίπαλο είναι η εξουδετέρωσή του με έναν αμυντικό στην δική του σωματοδομή, γεγονός, που ουσιαστικά απενεργοποιεί την επιθετική έκφρασή μας. Απαιτείται η αποτοξίνωσή του και η προστασία του, μένοντας μακριά από παιχνίδια για κάποιο διάστημα, μέχρι να ηρεμήσει και να πάρει χρόνο συμμετοχής σε αγώνες, που θα του ταιριάζουν περισσότερο στα χαρακτηριστικά του», ήταν το σχόλιο του 36χρονου τεχνικού.  

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Λεονίδης: “Θέλουμε πρώτα το βόλεϊ, για να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας”

Ποδόσφαιρο

Back to Top