Στο προσκήνιο και πάλι ο Ζελελίδης…

Τα… φαντάσματα του (πολύ πρόσφατου) παρελθόντος, κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, βάζοντας εκ νέου εμπόδια στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Ηρακλής να σταθεί και …

Ηρακλής

Τα… φαντάσματα του (πολύ πρόσφατου) παρελθόντος, κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, βάζοντας εκ νέου εμπόδια στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Ηρακλής να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Θυμάστε όλοι τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε την περίοδο της αδειοδότησης, ο Γιώργος Ζελελίδης. Ο δικηγόρος που ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και ο οποίος είχε πάρει (σχεδόν) εργολαβικά, τις προσφυγές των παικτών του Ηρακλή.

Μάλιστα στελέχη της προηγούμενης διοίκησης τον κατηγορούσαν ότι μόλις διάβαζε δημοσιεύματα περί καθυστέρησης καταβολής δόσεων προς ποδοσφαιριστές, εμφανιζόταν στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων της Μίκρας και μοίραζε επαγγελματικές κάρτες.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο κ. Ζελελίδης μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που κάνει η σημερινή διοίκηση. Βλέπετε είχε εξοφληθεί ένας πελάτης του (Κοβαλέφσκι), ενώ άλλοι δύο (Τούμα και Μπόσνιακ) είχαν εισπράξει συνολικά κοντά στις 250.000 ευρώ.

Μία καθυστέρηση που παρατηρείται στις δόσεις των δύο παικτών, λόγω και της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ, οδήγησε τον Ζελελίδη στην απόφαση να κινήσει τις διαδικασίες κατάσχεσης των εισπράξεων που θα έχει στο άμεσο μέλλον η ΠΑΕ, με την πρόφαση ότι δέχεται μεγάλες πιέσεις από τους πελάτες του.

Όσο για το θέμα της χορηγίας, εξελίξεις αναμένονται από μέρα σε μέρα. Άλλωστε, ελάχιστες είναι οι ομάδες που υπέγραψαν τη σχετική σύμβαση, ασχέτως αν ήδη διαφημίζουν παιχνίδια του Οργανισμού στη φανέλα τους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ…

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top