Νέο Ford Focus και σε Coupe! (videos)

Το νέο Focus αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τους πρώτους μήνες του 2011 ενώ στην Ford μελετούν… ήδη την εξέλιξη μίας κουπέ έκδοσης που …

Επικαιρότητα

Το νέο Focus αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τους πρώτους μήνες του 2011 ενώ στην Ford μελετούν… ήδη την εξέλιξη μίας κουπέ έκδοσης που θα αναβιώσει εν μέρει το Capri.

Στόχος των ανθρώπων της γερμανικής εταιρίας είναι να δημιουργήσουν ένα σπορ μοντέλο που θα ανακόψει την επιτυχία του VW Scirocco και θα αναπτερώσει την θέση της Ford στην κατηγορία των σπορ μοντέλων.

To Focus Coupe θα βασίζεται στη νέα γενιά του δημοφιλούς γερμανικού μοντέλου αλλά το set-up θα έχει διαφορετική ρύθμιση με σπορτίφ προσανατολισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η πρεμιέρα του πρωτότυπου Coupe αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit.

Βέβαια, η σχεδίαση του πρωτότυπου θα διαφοροποιείται ελάχιστα από το μοντέλο παραγωγής που θα εξοπλίζεται με τον δίλιτρο Ecoboost απόδοσης 247 PS. Αργότερα θα δούμε και μικρότερες εκδόσεις των 1,6 lt με 150 και 180 PS αλλά θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή αφού το Focus Coupe δεν αναμένεται να το δούμε στους δρόμους πριν το 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=RunIUaE_yL8

Σχετικά Άρθρα

Back to Top