Θα βρει γιατρικό στην Καβάλα;

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για τον Ηρακλή που φιλοξενείται στην Καβάλα (28/11-17:00) από την τοπική ομάδα. Μια αμφίρροπη αναμέτρηση, που γίνεται δυσκολότερη …

Ηρακλής

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για τον Ηρακλή που φιλοξενείται στην Καβάλα (28/11-17:00) από την τοπική ομάδα. Μια αμφίρροπη αναμέτρηση, που γίνεται δυσκολότερη λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κυανόλευκοι.

Ο Ντάρκο Ρούσο θα ντεμπουτάρει ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του Ηρακλή. Θα ήθελε να είχε δουλέψει υπό πολύ καλύτερες συνθήκες μέσα στην εβδομάδα, αλλά οι συγκυρίες δεν του το επέτρεψαν. Από τη μία οι τραυματισμοί, από την άλλη η λύση της συνεργασίας με τον Νικ Λιούις, αλλά και η μη απόκτηση παίκτη στην περιφέρεια, αναγκάζουν το Σέρβο τεχνικό να αναπροσαρμόσει σημαντικά τα πλάνα του. Η ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Κολοσσό χάλασε την καλή πορεία που είχε ως τότε η ομάδα, καθώς είχε πάρει τα παιχνίδια που θεωρούνται εντός προγράμματος.

Το ευχάριστο είναι πως στην Καβάλα θα ταξιδέψουν όλοι οι παίκτες, ακόμη και ο Ματ Μπόουλντιν, αν και δε θα αγωνιστεί. Ο Αμερικανός αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις από Δευτέρα, αφού δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμό εδώ και τρεις εβδομάδες. Αντίθετα, ο Βασίλης Αγγελακόπουλος είναι ετοιμοπόλεμος, παρότι και αυτός έλειψε από πολλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, ενώ το ταξίδι στην Καβάλα θα κάνουν και οι νεαροί, Θωμάς Τσαλκιτζής και Τριαντάφυλλος Πεταλωτής.

Η Καβάλα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σε αυτούς τους πέντε πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος. Κέρδισε και στις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις (Ηλυσιακό, Μαρούσι και Κολοσσό) και στηρίζεται στους καλούς ξένους που διαθέτει, τους Μιλτ Παλάσιο, Σον Χαφ και Σέντρικ Σίμονς.

Οι παίκτες του Ηρακλή θα προπονηθούν σε λίγη ώρα στο Ιβανώφειο και αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει για την Καβάλα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top