Νοκ άουτ και ο εορτάζων Στέλιος

Η εντατικότερη και σημαντικότερη προπόνηση της εβδομάδας διεξήχθη σήμερα (26/11) στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου και μάλιστα υπό βροχή. Βεβαίως, ήταν η προπόνηση, στην οποία …

Ηρακλής

Η εντατικότερη και σημαντικότερη προπόνηση της εβδομάδας διεξήχθη σήμερα (26/11) στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου και μάλιστα υπό βροχή. Βεβαίως, ήταν η προπόνηση, στην οποία δίνεται βαρύτητα, από πλευράς τεχνικής ηγεσίας, στον τομέα της αγωνιστικής στρατηγικής και της δοκιμής αγωνιστικών σχημάτων.


Ο Στέλιος Ηλιάδης τέθηκε εκτός μάχης για τον αγώνα της Κυριακής, καθώς το διάστρεμμα ποδοκνημικής, που τον ταλαιπωρεί, δεν υποχώρησε και συνέχισε με θεραπεία. Πλην και του Ντάιγκο Κομπαγιάσι, οι υπόλοιποι ‘κυανόλευκοι’ ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε πλήρεις ρυθμούς.


Ο Στέλιος Ηλιάδης, μετά από αυτήν την εξέλιξη, δεν μπόρεσε να γιορτάσει ευχάριστα την ημέρα της ονομαστικής εορτής του. Βεβαίως, έλαβε θερμές ευχές από όλους στο ποδοσφαρικό τμήμα και μοίρασε κεράσματα.

Η τελευταία, πριν τον αγώνα, προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για αύριο, Σάββατο 27/11, στις 11:00, στην Μίκρα και, μετά την ολοκλήρωσή της, θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top