Μάντζιος: “Νίκη έστω και με μισό μηδέν”

Την πεποίθησή του ότι ο Πανιώνιος μπορεί να νικήσει τον Ηρακλή στο κυριακάτικο (15:00) παιχνίδι της Νέας Σμύρνης. «Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, στο …

Διάφορα

Την πεποίθησή του ότι ο Πανιώνιος μπορεί να νικήσει τον Ηρακλή στο κυριακάτικο (15:00) παιχνίδι της Νέας Σμύρνης.

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, στο οποίο θα πρέπει επίσης να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε, κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, προκειμένου να καταφέρουμε να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Αυτό που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν είναι πως στην παρούσα φάση μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Η νίκη έστω και με μισό μηδέν. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το θέαμα. Βέβαια κάθε ομάδα και κάθε προπονητής, αλλά και κάθε παίκτης, προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Θα ήταν ευχής έργον αν μπορούσαμε και καλό ποδόσφαιρο να παίξουμε, αλλά και τους βαθμούς να πάρουμε. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα. Θα πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο το πως θα κερδίσουμε το ματς.

Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να πάρει καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί ο Ηρακλής έχει δείξει πως αγωνίζεται με πάθος και στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Όμως νομίζω ότι είμαστε σε εξαιρετική αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Το τρόπαιο του 80 είχε κατασχεθεί από την Καστοριά και το ζητεί πίσω…

Ποδόσφαιρο

Back to Top