ΣΧΟΛΙΟ: Η κατάκτηση του Ηρακλή

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι ειδήσεις μεταγραφικού ενδιαφέροντος “πουλάνε” και προκαλούν το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης. Στο καφενείο, ιντρίγκαρει μία κουβέντα για τον “Χ” ποδοσφαιριστή …

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι ειδήσεις μεταγραφικού ενδιαφέροντος “πουλάνε” και προκαλούν το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης. Στο καφενείο, ιντρίγκαρει μία κουβέντα για τον “Χ” ποδοσφαιριστή που εμφανίζεται υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ομάδας.

Τέτοια εποχή, σε όλες τις μεγάλες ομάδες υπάρχει μεταγραφολογία. Το γεγονός ότι από τον Νοέμβριο διαβάζετε καθημερινά στον Τύπο ονόματα γνωστών ποδοσφαιριστών στα κυανόλευκα ρεπορτάζ, αποτελεί μία κατάκτηση του Ηρακλή.

Μπορεί ο Ουζουνίδης (δικαιολογημένα) να γκρινιάζει, αφού ακολουθεί μία σειρά κρίσιμων αγώνων και απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες. Μπορεί η διοίκηση να θεωρεί (και αυτή δικαιολογημένα) ότι υπάρχει ο κίνδυνος να ανάβει κατακόρυφα ο πήχης των απαιτήσεων που έχουν οι οπαδοί ενόψει Ιανουαρίου.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα περασμένα χρόνια τέτοια εποχή, τα κυανόλευκα ρεπορτάζ γέμιζαν με θέματα που αφορούσαν την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης και την πρόθεση παικτών να διεκδικήσουν την ελευθερία τους μέσω προσφυγής.

Και αυτό αποτελεί μία κατάκτηση για τον Ηρακλή, ασχέτως αν οι παίκτες που εμφανίζονται ως μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας, πραγματικά ενδιαφέρουν τον σύλλογο. Και το πιο σημαντικό είναι ότι με τα μεταγραφικά σενάρια ασχολούνται ακόμη και αυτοί που προέβλεπαν την οικονομική καταστροφή του Ηρακλή, τοποθετώντας την χρονικά, κάπου στον Οκτώβριο. Όχι τον επόμενο, αλλά αυτόν που μας πέρασε…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top