Σε νευροχειρουργό ο Κομπαγιάσι

Δεν ήταν “γραφτό” για τον Ντάιγκο Κομπαγιάσι να επιστρέψει στο γήπεδο, στο οποίο ντεμπουτάρισε με τη φανέλα του Ηρακλή, πέρσι, όντας και ο πρώτος Ιάπωνας …

Ηρακλής

Δεν ήταν “γραφτό” για τον Ντάιγκο Κομπαγιάσι να επιστρέψει στο γήπεδο, στο οποίο ντεμπουτάρισε με τη φανέλα του Ηρακλή, πέρσι, όντας και ο πρώτος Ιάπωνας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συντηρητική αντιμετώπιση του προβλήματός του στην μέση δεν απέδωσε και ο παίκτης τέθηκε εκ νέου νοκ άουτ, οδεύοντας προς εξέταση από νευροχειρουργό. Το αναλυτικό ιατρικό ανακοινωθέν της ΠΑΕ σήμερα (25/11), για το θέμα, έχει ως εξής:


“Παρά τις εντατικές προσπάθειες της ιατρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ, προκειμένου ο Daigo Kobayashi να επανέλθει σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς, το χρόνιο πρόβλημα ύπαρξης κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου, το οποίο ταλαιπωρεί τον Ιάπωνα ποδοσφαιριστή, δεν του επιτρέπει την πλήρη και σταθερή επανένταξή του σε απόλυτα επίπεδα προπόνησης και αγώνων.


Κατόπιν αυτού, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε διεξοδική και εξειδικευμένη εξέταση από Νευροχειρουργό και, με βάση τα δεδομένα, που θα προκύψουν από αυτήν, σε συνεννόηση με τον Ιατρό της ομάδας, κ. Κώστα Μανώλογλου, θα αποφασιστεί αν το πρόβλημα θα εξακολουθήσει να αντιμετωπίζεται συντηρητικά ή αν θα ακολουθηθεί η χειρουργική αντιμετώπισή του”.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top